A kiállítói helyek 90%-a elkelt!

Még csak augusztus közepe van, mégis lassan kitehetjük a megtelt táblát. A jubileumi rendezvényre a kiállítók részéről óriási az érdeklődés, a legnagyobbak biztosan itt lesznek, és jó hír hogy rengeteg új cég jelentkezett hazánkból, és minden eddiginél többen jönnek külföldről is. Weboldalunkon a kiállítók menüpontot folyamatosan frissítjük, és szeptember első felében az aktuális standtérképet is…

Tovább

Minden Belépőjegy mellé választható ajándékok!

A 10. PontyShow alkalmából jubileumi ajándékokkal készülünk. Sőt! Mivel három módszer kiállítása lesz, ezért három nagyértékű ajándék közül lehet majd választani, és ez még nem minden! A PontyShow és Feederfesztivál első 10.000 látogatójának még extra ajándék is jár!

Tovább

Újdonságok 2018-ban

Rengeteg újdonság lesz az idén:

-Különböző módszerekhez és helyszínekhez megfelelő bemutató és szórakoztató terekkel
-Két tóval, külön az etetőhajóknak egy 25×10 méteres pályával, illetve a csónakok-kajakok számára egy 10×10 méteressel

Tovább

3 kiállítás 1 pavilonban 1 belépővel

A horgászok zöme egyszerűen rajong azért a felszerelésért, amit használ. A TF Gear hasonló elszántsággal kötelezte el magát azért, hogy segítsen vásárlóinak a sikeresebb horgászatban, ezzel még inkább fokozva ennek a csodálatos hobbinak az élvezetét. Az angol cég éppen ezért kizárólag csak olyan kiváló minőségű felszerelést kínál, amely soha nem fogja cserbenhagyni.

Tovább