A kiállítás megnyitásáig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Minden belépőjegy mellé ajándék

Részletekért kattints a képre!

 HÍREINK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 nap
PontyShow

Karel Nikl a Carp’R’Us Rig Tray mágneses tálcát a 2021-es PontyShow-n mutatta be👍
Minden végszerelékhez szükséges tartozék, apró cikk egy helyen tartható. A négy sarokban elhelyezett mágneseknek köszönhetőnek, soha nem fognak elveszni az apró fém kellékek, mint pl. a horgok, forgók, karikák. A 3 cm magas#pontyshowgarantálja, hogy a tálcán maradnak a nagyobb kellékek is, mint pl. az ólmok, előkezsinórok, ólomklipszek.
Mérete: 32 x 25 x 3 cm
#PontyShow
... TovábbiakKevesebb

Karel Nikl a Carp’R’Us Rig Tray mágneses tálcát a 2021-es PontyShow-n mutatta be👍
Minden végszerelékhez szükséges tartozék, apró cikk egy helyen tartható. A négy sarokban elhelyezett mágneseknek köszönhetőnek, soha nem fognak elveszni az apró fém kellékek, mint pl. a horgok, forgók, karikák. A 3 cm magas oldalfal garantálja, hogy a tálcán maradnak a nagyobb kellékek is, mint pl. az ólmok, előkezsinórok, ólomklipszek.
Mérete: 32 x 25 x 3 cm
#PontyShow
2 hét
PontyShow

... TovábbiakKevesebb

Comment on Facebook

Puskás Varga Lajos ott helyünk megyünk 😀

Megyünk

Ott leszünk

Tibor Nappel megyünk nem?

Ádám Chladny 😉

View more comments

1 hónap
PontyShow

... TovábbiakKevesebb

2 hónap
PontyShow

💥PontyShow 2022. novemberében💥
KORLÁTOZÁSOK NÉLKÜL🍾
Elkezdtük a szervezést, és ami már most biztos:
✅A BELÉPŐJEGY MELLÉ VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉK
✅neves hazai és külföldi kiállítók
✅óriási akciók
✅Ingyenes #hatalmasdzsemborileszcute;togatóknak
✅50%-os MÁV utazási kedvezmény
✅házias ételek, baráti árakon☝️
✅a belépőjegy tombola szelvény is egyben
✅14 év alatt ingyenes a belépés
#hatalmasdzsemborilesz
... TovábbiakKevesebb

💥PontyShow 2022. novemberében💥
KORLÁTOZÁSOK NÉLKÜL🍾
Elkezdtük a szervezést, és ami már most biztos:
✅A BELÉPŐJEGY MELLÉ VÁLASZTHATÓ AJÁNDÉK
✅neves hazai és külföldi kiállítók
✅óriási akciók
✅Ingyenes parkolás a látogatóknak
✅50%-os MÁV utazási kedvezmény
✅házias ételek, baráti árakon☝️
✅a belépőjegy tombola szelvény is egyben
✅14 év alatt ingyenes a belépés
#hatalmasdzsemborilesz

Comment on Facebook

Nagyon jó😀😀😀😀😀😀

Végre! Baszki! Halleluja!

Megint megyek. Golyóálló mellényt viszek,meg az asszonyt! Adok az asszonynak tejet, joghurtot. Szegény tejérzékeny.😂😂😂😂😂 Mindenki megnyugodhat!Meg védem a hazám és a Ponty Showt!🤣🤣🤣🤣🤣

Addig semmi sem biztos míg oda nem érünk ..

Tovább olvasom

ADUNK A VÉLEMÉNYÜKRE

Ali Hamidi

Nagy örömöt okoz, ha a PontyShow-ra mehetek. Szeretem a magyar közönséget, az emberek rajongását, a mosolyokat, és azt, hogy mindig tudnak nevetni a poénjaimon. A kiállítás fantasztikus alkalom és nagyszerű lehetőség a horgásztudásuk gazdagítására.

Szalma József

A PontyShow Európa egyik legszínvonalasabb pontyos kiállítása, amelyen valaha jártam. De ez nem csupán a rendezésre és a kiállítókra gondolok itt, hanem a magyarországi horgászközönségre, vagyis a látogatókra is. Öröm velük találkozni! Az évek során sok ismerőst és barátot szereztem a PontyShow-nak köszönhetően.

Steve Briggs

A Nash cégnél dolgozva a munkámhoz tartozik hogy sok-sok kiállításra látogassak el Európában. A szervezés kitűnő volt már a reptérre érkezés pillanatától a közvetlenül a kiállítócsarnok mellett található hotelig. A show tömve volt a jól elrendezett standokkal, de azért maradt annyi hely, hogy zsúfoltság érzete nélkül sétálhassunk. A hangulat mindig jó mutató egy rendezvényt illetően, márpedig ezen a kiállításon boldog, mosolyogós és beszélgető embereket láthattunk. Egyszó mint száz: nagyszerű volt.

Bordás József

A Pontycentrum csapata és jómagam is, az eddig megrendezett összes magyarországi PontyShow-n jelen voltunk. Folyamatosan újul a rendezés színvonala, bővül a kiállítók létszáma és végül, ami a legfontosabb, nő az ide látogató horgászok száma. Nekem mindig fontos volt, hogy a pontyhorgászat ne csak a száraz, személytelen, kereskedelmi mivoltját mutassa meg egy ilyen rendezvényen, hanem a baráti, szakmai, emberi jellegét is. A PontyShow-n ezek kéz a kézben együtt járnak. Magyarok, külföldiek, profik és amatőrök együtt a pontyhorgászat szülinapján, ez a PontyShow!

Döme Gábor

A PontyShow a legszakmaibb kiállítás Magyarországon. Kiállítóként 2009. óta részt veszünk a rendezvényen, így testközelből figyelhettük a fejlődést. Én magam, aki jártas vagyok a horgászcikk kereskedelemben, valamint a termékfejlesztésben is, csak kapkodom a fejem a megannyi újdonság, új márka és érdekesség láttán. Itt vannak a következő éveket meghatározó innovációk, amelyekről első kézből kapunk hiteles információkat. Végül, de nem utolsó sorban, itt találkozhatunk lelkes vásárlóinkkal, akikkel együtt összegezhetjük az évet és közösen készülhetünk az új szezonra. Aki még nem volt, mindenképpen látogasson el a következő kiállításra, az élmény garantált!

Neil Spooner

Igazán élveztem a magyarországi PontyShow-t. Öröm találkozni a sok hasonló gondolkodású pontyhorgásszal, akik beszélgetni és tanulni akarnak mindenről, ami a pontyokkal kapcsolatos. Ez egy olyan kiállítás, amire biztosan visszatérek.

Misel Zadravec

Ez a kiállítás számomra a Pontyozás Ünnepe. Sok hasonló rendezvényen megfordultam már Európa-szerte, de bátran állíthatom, hogy nekem a magyarországi PontyShow a legkedvesebb. Talán azért is, mert több, mint húsz éve járom Magyarország vizeit, és ezalatt rengeteg cimborát ismerhettem meg, akikkel jó viszontlátni egymást.

NYITVA TARTÁS

Nov. 18. péntek: 9-18 óráig
Nov. 19. szombat: 9-18 óráig
Nov. 20. vasárnap: 9-17 óráig

JEGYÁRAK

Belépő: 3.990 Ft
14 év alatt : a belépés ingyenes

 

ÍRJ NEKÜNK!

4 + 5 =

Gyakran ismételt kérdések

Védettségi igazolvány szükséges lesz a novemberi PontyShow látogatásához?

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a rendezvényekre védettségi igazolvánnyal történő látogatási szabályozás van érvényben. Amennyiben módosul a törvényrendelet, mi azonnal közzé tesszük az új szabályokat.

A helyszínen eldönthetem, hogy melyik Corps zsinórt szeretném választani ajándékba?

Igen, az ajándék átadó pultnál el lehet dönteni, hogy melyik damilt szeretné, a választást megkönnyíti, hogy minta zsinórok is lesznek kitéve, melyeket kézbe lehet majd venni.

Online elővételben lehet belépőjegyeket vásárolni?

Igen, lehetséges az online jegyvásárlás szeptember 1-től. Weboldalunk azonos menüpontjában egyszerűen és gyorsan vásárolható a belépőjegy.

Az online vásárolt belépőjegyeket minden esetben ki kell nyomtatni?

Nem feltétlenül, amennyiben nagy méretű a telefon kijelzője (min 4.7″) abban az esetben a leolvasó a kinagyított vonalkódot is képes olvasni.

A belépő egyben tombola is, mint a korábbi években?

Igen, minden belépőjegy mellé ingyenes tombola szelvény jár, naponta kétszer lesz a sorsolás, a vasárnapi fődíjnál pedig mindhárom nap szelvényei játszanak.

Az elővételben megvásárolt jegyek mellé is jár az ajándék Corps damil, illetve a tombola szelvény?

Igen, az online vásárláskor kapott vonalkódos belépőjegy tartalmazza az ajándék, illetve a tombola szelvényeket, és ezeket a belépéskor a jegykezelők mindenkinek beváltják kézzel fogható Voucherekre.

Lehetséges-e bankkártyával, vagy Szép Kártyával fizetni a jegyvásárláskor?

Az online jegyvásárláskor OTP-s Szép Kártyával és bankkártyával egyaránt lehetséges fizetni, a helyszínen már csak bankkártyát és készpénzt fogadunk el.

A Gyermekjegy mellé jár-e az ajándék csalicsomag?

A 14 év alatti gyermekeknek a belépőjegy tartalmazza a tombola szelvényt, viszont az ajándékcsomag csak a felnőtt jegy mellé jár.

Hány kassza üzemel majd?

Délelőtt öt, délután pedig négy kassza működik majd, így biztosan elkerülhető lesz a sorban állás.

A ruhatár ingyenes lesz?

Igen