A kiállítás megnyitásáig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Minden belépőjegy mellé ajándék

Részletekért kattints a képre!

 HÍREINK

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
3 nap
PontyShow

Fogadjátok szeretettel a 2021-es PontyShow-ról az After Movie-t📽
Találkozunk 2022-ben🤗
(reméljük hogy korlátozások nélkül)
#pontyshowforever
... TovábbiakKevesebb

Comment on Facebook

Köszönöm a bizalmat és hogy idén én is a PontyShow Család része lehettem. PONTYSHOW FOREVER!

1 hét
PontyShow

Véget ért a 2021-es PontyShow🎊
Volt itt minden…: Covid, védettségi, maszk fel, maszk le, lapzárta utáni lemondás pár kiállító részéről, mégis úgy érezzük, hogy remekül sikerült a hétvége🤗
HATALMAS KÖSZÖNET MINDENKINEK, kiállítóknak és látogatóknak egyaránt, akik részt vettek a Show-n🙏
A buli folytatódik, jövőre ugyanitt😉
A tombola fődíjának (Gyékényesi Öregponty Horgászház 1 hetes horgászat) nyertese: Antal Erika (Üllői lakos)
Már készül az after movie videó, hamarosan jelentkezünk😜
Vigyázzatok Magatokra, aki pecázik, annak feszülő zsinórokat a belépő mellé kapott Corps damilokkal🎣
PontyShow Team🐟
... TovábbiakKevesebb

Comment on Facebook

Köszönöm szépen a nyereményt. További sok sikert a PontyShow csapatának.

Nagyon vártam, hiszen 2 éve nem találkoztam "veletek" személyesen! Akik ott voltak nagyon kellemes társaság volt, hiszen mindenki végtelenűl kedves volt! Hatalmas bánatomra a kiállító tér meglehetősen szellős volt! Ez nem volna hátrány, ha nagyobb területen több kiállító van. Kerékpáros berkekben bevett szokást nagyon régóta várok, miszerint az év végéhez közeledve az új portfolióból ízelítőt kaphatnak a látogatók! Remélem ebbe az irányba is nyílik a kiállítás és jövőre ismét találkozhatunk! MINDENKIVEL!

Szuper volt! Remélem jövőre ismét talizunk!

Többi nyertes??Vagy aki nyert értesítve lett emailba vagy telefonon??Vasárnap nagyon gagyivá vált az oldal is!!Lassan lesülllyed a Fehova szintre!!😂😂😂

1 hét
PontyShow

A buli folytatódik🎊👯‍♀️🎣
17:00 óráig várunk Mindenkit szeretettel🤗
... TovábbiakKevesebb

A buli folytatódik🎊👯‍♀️🎣
17:00 óráig várunk Mindenkit szeretettel🤗Image attachmentImage attachment
1 hét
PontyShow

Bejárattal szemben a King Baits stand👉ne hagyd ki❗️
✅Minőségi csalik
✅Folyamatos tesztelés/fejlesztés
✅Több évtizedes tapasztalat
✅Hazai vízekre fejlesztve
✅Egyedi akciók a kiállításon
#pontyshow2021
... TovábbiakKevesebb

2 hét
PontyShow

Szuper nap volt a mai🎊
Köszönjük mindenkinek, aki itt volt!
Találkozunk holnap🤗
... TovábbiakKevesebb

Comment on Facebook

Ott vagyunk Levente mögött!😁

2 hét
PontyShow

A mai nap utolsó felvonásaként a Pontyshow termékdíjak is átadásra kerültek! ... TovábbiakKevesebb

A mai nap utolsó  felvonásaként a Pontyshow termékdíjak is átadásra kerültek!

Comment on Facebook

Hiába no,ott a Duna.😁

Első részvétel és máris egy díjjal tér haza a TTM-BIO Kft. 💪🙏🥳👏 Csak így tovább! Szép munka!

Perfect Baits!!!! 💪🎣🙂🏆

2 hét
PontyShow

A csali gyártók standjain is érdemes csemegézni, hisz jó néhány cég képviselteti magát az idei pontyos hétvégén. Sőt! Néhányan már a jövő évi újdonságiakat is bemutatják a látogatóknak. ... TovábbiakKevesebb

Comment on Facebook

Feedermania !!!!!

2 hét
PontyShow

Az idei Pontyshow ajándéka,🎁 (amely minden belépőjegy mellé jár) az újdonságként debütáló Corps zsinór család. 👉A Platoon és a Combat különböző méretekben kerül forgalomba, így a választás rajtad áll! 😉 ... TovábbiakKevesebb

Az idei Pontyshow ajándéka,🎁 (amely minden belépőjegy mellé jár) az újdonságként debütáló Corps zsinór család. 👉A Platoon és a Combat különböző méretekben kerül forgalomba, így a választás rajtad áll! 😉Image attachmentImage attachment

ADUNK A VÉLEMÉNYÜKRE

Ali Hamidi

Nagy örömöt okoz, ha a PontyShow-ra mehetek. Szeretem a magyar közönséget, az emberek rajongását, a mosolyokat, és azt, hogy mindig tudnak nevetni a poénjaimon. A kiállítás fantasztikus alkalom és nagyszerű lehetőség a horgásztudásuk gazdagítására.

Szalma József

A PontyShow Európa egyik legszínvonalasabb pontyos kiállítása, amelyen valaha jártam. De ez nem csupán a rendezésre és a kiállítókra gondolok itt, hanem a magyarországi horgászközönségre, vagyis a látogatókra is. Öröm velük találkozni! Az évek során sok ismerőst és barátot szereztem a PontyShow-nak köszönhetően.

Steve Briggs

A Nash cégnél dolgozva a munkámhoz tartozik hogy sok-sok kiállításra látogassak el Európában. A szervezés kitűnő volt már a reptérre érkezés pillanatától a közvetlenül a kiállítócsarnok mellett található hotelig. A show tömve volt a jól elrendezett standokkal, de azért maradt annyi hely, hogy zsúfoltság érzete nélkül sétálhassunk. A hangulat mindig jó mutató egy rendezvényt illetően, márpedig ezen a kiállításon boldog, mosolyogós és beszélgető embereket láthattunk. Egyszó mint száz: nagyszerű volt.

Bordás József

A Pontycentrum csapata és jómagam is, az eddig megrendezett összes magyarországi PontyShow-n jelen voltunk. Folyamatosan újul a rendezés színvonala, bővül a kiállítók létszáma és végül, ami a legfontosabb, nő az ide látogató horgászok száma. Nekem mindig fontos volt, hogy a pontyhorgászat ne csak a száraz, személytelen, kereskedelmi mivoltját mutassa meg egy ilyen rendezvényen, hanem a baráti, szakmai, emberi jellegét is. A PontyShow-n ezek kéz a kézben együtt járnak. Magyarok, külföldiek, profik és amatőrök együtt a pontyhorgászat szülinapján, ez a PontyShow!

Döme Gábor

A PontyShow a legszakmaibb kiállítás Magyarországon. Kiállítóként 2009. óta részt veszünk a rendezvényen, így testközelből figyelhettük a fejlődést. Én magam, aki jártas vagyok a horgászcikk kereskedelemben, valamint a termékfejlesztésben is, csak kapkodom a fejem a megannyi újdonság, új márka és érdekesség láttán. Itt vannak a következő éveket meghatározó innovációk, amelyekről első kézből kapunk hiteles információkat. Végül, de nem utolsó sorban, itt találkozhatunk lelkes vásárlóinkkal, akikkel együtt összegezhetjük az évet és közösen készülhetünk az új szezonra. Aki még nem volt, mindenképpen látogasson el a következő kiállításra, az élmény garantált!

Neil Spooner

Igazán élveztem a magyarországi PontyShow-t. Öröm találkozni a sok hasonló gondolkodású pontyhorgásszal, akik beszélgetni és tanulni akarnak mindenről, ami a pontyokkal kapcsolatos. Ez egy olyan kiállítás, amire biztosan visszatérek.

Misel Zadravec

Ez a kiállítás számomra a Pontyozás Ünnepe. Sok hasonló rendezvényen megfordultam már Európa-szerte, de bátran állíthatom, hogy nekem a magyarországi PontyShow a legkedvesebb. Talán azért is, mert több, mint húsz éve járom Magyarország vizeit, és ezalatt rengeteg cimborát ismerhettem meg, akikkel jó viszontlátni egymást.

NYITVA TARTÁS

Nov. 19. péntek: 9-18 óráig
Nov. 20. szombat: 9-18 óráig
Nov. 21. vasárnap: 9-17 óráig

 

JEGYÁRAK

Belépő: 3.500 Ft
14 év alatt : a belépés ingyenes

 

ÍRJ NEKÜNK!

1 + 2 =

Gyakran ismételt kérdések

Védettségi igazolvány szükséges lesz a novemberi PontyShow látogatásához?

A hatályos jogszabályoknak megfelelően a rendezvényekre védettségi igazolvánnyal történő látogatási szabályozás van érvényben. Amennyiben módosul a törvényrendelet, mi azonnal közzé tesszük az új szabályokat.

A helyszínen eldönthetem, hogy melyik Corps zsinórt szeretném választani ajándékba?

Igen, az ajándék átadó pultnál el lehet dönteni, hogy melyik damilt szeretné, a választást megkönnyíti, hogy minta zsinórok is lesznek kitéve, melyeket kézbe lehet majd venni.

Online elővételben lehet belépőjegyeket vásárolni?

Igen, lehetséges az online jegyvásárlás szeptember 1-től. Weboldalunk azonos menüpontjában egyszerűen és gyorsan vásárolható a belépőjegy.

Az online vásárolt belépőjegyeket minden esetben ki kell nyomtatni?

Nem feltétlenül, amennyiben nagy méretű a telefon kijelzője (min 4.7″) abban az esetben a leolvasó a kinagyított vonalkódot is képes olvasni.

A belépő egyben tombola is, mint a korábbi években?

Igen, minden belépőjegy mellé ingyenes tombola szelvény jár, naponta kétszer lesz a sorsolás, a vasárnapi fődíjnál pedig mindhárom nap szelvényei játszanak.

Az elővételben megvásárolt jegyek mellé is jár az ajándék Corps damil, illetve a tombola szelvény?

Igen, az online vásárláskor kapott vonalkódos belépőjegy tartalmazza az ajándék, illetve a tombola szelvényeket, és ezeket a belépéskor a jegykezelők mindenkinek beváltják kézzel fogható Voucherekre.

Lehetséges-e bankkártyával, vagy Szép Kártyával fizetni a jegyvásárláskor?

Az online jegyvásárláskor OTP-s Szép Kártyával és bankkártyával egyaránt lehetséges fizetni, a helyszínen már csak bankkártyát és készpénzt fogadunk el.

A Gyermekjegy mellé jár-e az ajándék csalicsomag?

A 14 év alatti gyermekeknek a belépőjegy tartalmazza a tombola szelvényt, viszont az ajándékcsomag csak a felnőtt jegy mellé jár.

Hány kassza üzemel majd?

Délelőtt öt, délután pedig négy kassza működik majd, így biztosan elkerülhető lesz a sorban állás.

A ruhatár ingyenes lesz?

Igen