After Movie PontyShow'21

A kiállítás megnyitásáig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Minden belépőjegy mellé ajándék

Idén sem maradtok ajándék nélkül, ha kijöttök a PontyShow-ra.
Részletek május 30. után.

Ingyenes parkolás

Mindig arra törekedtünk, hogy egy megfizethető és izgalmas hétvégi programot kínáljunk. Az ingyenes parkolással is ehhez járulunk hozzá.

Megfizethető büfé

Ismerd meg séfünket, aki csak erre az alkalomra Nektek fog sütni-főzni. Hogy lássátok, milyen barátságos árakon dolgozik, az árlistát  a rendezbény előtt itt közzétesszük.

50%-os
MÁV kedvezmény

Vedd igénybe a MÁV 50%-os kedvezményt, csak a PontyShow-n.

RÓLUNK MONDTÁK

Ali Hamidi

Nagy örömöt okoz, ha a PontyShow-ra mehetek. Szeretem a magyar közönséget, az emberek rajongását, a mosolyokat, és azt, hogy mindig tudnak nevetni a poénjaimon. A kiállítás fantasztikus alkalom és nagyszerű lehetőség a horgásztudásuk gazdagítására.

Szalma József

A PontyShow Európa egyik legszínvonalasabb pontyos kiállítása, amelyen valaha jártam. De ez nem csupán a rendezésre és a kiállítókra gondolok itt, hanem a magyarországi horgászközönségre, vagyis a látogatókra is. Öröm velük találkozni! Az évek során sok ismerőst és barátot szereztem a PontyShow-nak köszönhetően.

Steve Briggs

A Nash cégnél dolgozva a munkámhoz tartozik hogy sok-sok kiállításra látogassak el Európában. A szervezés kitűnő volt már a reptérre érkezés pillanatától a közvetlenül a kiállítócsarnok mellett található hotelig. A show tömve volt a jól elrendezett standokkal, de azért maradt annyi hely, hogy zsúfoltság érzete nélkül sétálhassunk. A hangulat mindig jó mutató egy rendezvényt illetően, márpedig ezen a kiállításon boldog, mosolyogós és beszélgető embereket láthattunk. Egyszó mint száz: nagyszerű volt.

Bordás József

A Pontycentrum csapata és jómagam is, az eddig megrendezett összes magyarországi PontyShow-n jelen voltunk. Folyamatosan újul a rendezés színvonala, bővül a kiállítók létszáma és végül, ami a legfontosabb, nő az ide látogató horgászok száma. Nekem mindig fontos volt, hogy a pontyhorgászat ne csak a száraz, személytelen, kereskedelmi mivoltját mutassa meg egy ilyen rendezvényen, hanem a baráti, szakmai, emberi jellegét is. A PontyShow-n ezek kéz a kézben együtt járnak. Magyarok, külföldiek, profik és amatőrök együtt a pontyhorgászat szülinapján, ez a PontyShow!

Döme Gábor

A PontyShow a legszakmaibb kiállítás Magyarországon. Kiállítóként 2009. óta részt veszünk a rendezvényen, így testközelből figyelhettük a fejlődést. Én magam, aki jártas vagyok a horgászcikk kereskedelemben, valamint a termékfejlesztésben is, csak kapkodom a fejem a megannyi újdonság, új márka és érdekesség láttán. Itt vannak a következő éveket meghatározó innovációk, amelyekről első kézből kapunk hiteles információkat. Végül, de nem utolsó sorban, itt találkozhatunk lelkes vásárlóinkkal, akikkel együtt összegezhetjük az évet és közösen készülhetünk az új szezonra. Aki még nem volt, mindenképpen látogasson el a következő kiállításra, az élmény garantált!

Neil Spooner

Igazán élveztem a magyarországi PontyShow-t. Öröm találkozni a sok hasonló gondolkodású pontyhorgásszal, akik beszélgetni és tanulni akarnak mindenről, ami a pontyokkal kapcsolatos. Ez egy olyan kiállítás, amire biztosan visszatérek.

Misel Zadravec

Ez a kiállítás számomra a Pontyozás Ünnepe. Sok hasonló rendezvényen megfordultam már Európa-szerte, de bátran állíthatom, hogy nekem a magyarországi PontyShow a legkedvesebb. Talán azért is, mert több, mint húsz éve járom Magyarország vizeit, és ezalatt rengeteg cimborát ismerhettem meg, akikkel jó viszontlátni egymást.

híreink

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
1 hét
PontyShow

❗️Van egy jó hírünk❗️
A 2023-as PontyShow-n a belépő mellé járó ajándékokat a CFB biztosítja👍👍
Annyit elárulunk, hogy pontyos és feederes csomagok közül lehet majd választani, és 2024-es újdonságok is lesznek a pakkokban😉
A részletekkel hamarosan jövünk🤗
Görbüljön Mindenkinek🎣
Találkozunk november 17-18-19-én a Hungexpo-n🤝
#pontyshow2023
... TovábbiakKevesebb

❗️Van egy jó hírünk❗️A 2023-as PontyShow-n a belépő mellé járó ajándékokat a CFB biztosítja👍👍Annyit elárulunk, hogy pontyos és feederes csomagok közül lehet majd választani, és 2024-es újdonságok is lesznek a pakkokban😉 A részletekkel hamarosan jövünk🤗Görbüljön Mindenkinek🎣Találkozunk november 17-18-19-én a Hungexpo-n🤝#pontyshow2023

Comment on Facebook

Csak arra kérlek benneteket szervezőket, hogy készüljenek fel rendesen a csomagokkal, ne azt kelljen hallgatni az ajándék osztogató emberektől hogy ez meg az nincsen és feederesként bojlis cuccot adtak..

Ott leszünk!🤟

egyszerübb lenne már eleve bojlis meg feederes jegyeket árulni...

Szuper ismét ott a helyem!🦈

Neharagudjatok de ez mindig egy kisebb buli! Sőt bónusz hogy találkozhattok a kedvencetekkel! Be lehet vásárolni. És megoszthatod a véleményed. Amire az asszony othon nem kíváncsi!

Ott leszünk!

Ott leszünk 😎

Ott a helyünk...

Persze! Megint ott leszünk de ha Pesti Peca pecával nem találkozunk akkor passzoljuk!

Ott leszek.

Azt is megkell köszönni emailban?

László Ambrus

😎👌🎣

Természetesen ott leszünk! 🐠🐟

Ott leszünk Chladny Ádám 🐟🎣

View more comments

1 hónap
PontyShow

Helmut GroB és a Bait Service Straubing csapata már biztosan ott lesz a novemberi PontyShow-n🤝
•Magas minőségű csalik
•Különleges pop-upok és wafterek
•Elhivatott horgászok
Találkozunk november 17-18-19-én a Hungexpo-n❗️
#pontyshow2023
... TovábbiakKevesebb

Helmut GroB és a Bait Service Straubing csapata már biztosan ott lesz a novemberi PontyShow-n🤝•Magas minőségű csalik•Különleges pop-upok és wafterek•Elhivatott horgászok Találkozunk november 17-18-19-én a Hungexpo-n❗️#pontyshow2023Image attachment
1 hónap
PontyShow

A Holdcarp cég a 2022-es PontyShow-n mutatta be zseniális termékét, a digitális mérleggel szerelt pontybölcsőt, ami az adott kategóriában Termékdíjat is kapott👍 ... TovábbiakKevesebb

A Holdcarp cég a 2022-es PontyShow-n mutatta be zseniális termékét, a digitális mérleggel szerelt pontybölcsőt, ami az adott kategóriában Termékdíjat is kapott👍

Comment on Facebook

A néni 🙃🙃 jár vele ennyi pénzért???

Szep jo csak menyi arban es hol lehetne jobban olvasni a termekrol koszonom

Majd 200.000. Azért ezt már erősen túlzásnak tartom.

Ja. Lesz vagy 300ezer forint ..,

Jah, vízszintes betonozott vizpartra, vagy szintezheted egy napig mire pontos lesz😂. Én már fényképezővel együtt csináltam volna, plusz beépített fertőtlenítő fürdető.😏

View more comments

2 hónap
PontyShow

Ők már biztosan ott lesznek novemberben👍
Egy rendkívül innovatív Angol cég, különleges és egyedi termékekkel👌
#pontyshow2023
... TovábbiakKevesebb

Ők már biztosan ott lesznek novemberben👍Egy rendkívül innovatív Angol cég, különleges és egyedi termékekkel👌#pontyshow2023
Tovább olvasom

NYITVA TARTÁS

Nov. 11. péntek: 9-18 óráig
Nov. 12. szombat: 9-18 óráig
Nov. 13. vasárnap: 9-17 óráig

JEGYÁRAK

Belépő: 3.990 Ft
14 év alatt : a belépés ingyenes

 

ÍRJ NEKÜNK!

7 + 9 =

Gyakran ismételt kérdések

Védettségi igazolvány szükséges lesz a novemberi PontyShow látogatásához?

Idén már nem lesz szükség védettségi igazolványra és maszkra sem!

A helyszínen eldönthetem, hogy a választható ajándékok közül melyiket szeretném?

Igen! Az ajándék átadó pultnál el lehet dönteni, hogy a három ajándék közül melyiket viszi haza. A választást megkönnyíti, hogy a termékekről minták is lesznek kitéve, melyeket kézbe lehet majd venni.

Online elővételben lehet belépőjegyeket vásárolni?

Igen! Az online jegyvásárlás szeptember 1-től indul a weboldalunkon.

Az online vásárolt belépőjegyeket minden esetben ki kell nyomtatni?

Nem feltétlenül, amennyiben nagy méretű a telefon kijelzője (min 4.7″) abban az esetben a leolvasó a kinagyított vonalkódot is képes olvasni.

A belépő egyben tombola is, mint a korábbi években?

Igen, minden belépőjegy mellé ingyenes tombola szelvény jár, naponta kétszer lesz a sorsolás, a vasárnapi fődíjnál pedig mindhárom nap szelvényei játszanak.

Az elővételben megvásárolt jegyek mellé is jár a választható ajándék, illetve a tombola szelvény?

Igen! Az online vásárláskor kapott vonalkódos belépőjegy tartalmazza az ajándék, illetve a tombola szelvényeket, és ezeket a belépéskor a jegykezelők mindenkinek beváltják kézzel fogható Voucherekre.

Lehetséges-e bankkártyával, vagy Szép Kártyával fizetni a jegyvásárláskor?

Az online jegyvásárláskor és a helyszíni kasszáknál egyaránt lehetséges a fizetés OTP, MKB, KH Szép Kártyával és bankkártyával is. Továbbá a helyszínen készpénzzel is lehet fizetni.

A büfében és a kiállítóknál készpénzzel is lehet fizetni?

Igen! Az összes vendéglátó helyen és a kiállítói standokon készpénzzel és bankkártyával egyaránt lehet fizetni. 

A Gyermekjegy mellé jár a választható ajándék?

A 14 év alatti gyermekeknek a belépőjegy tartalmazza a tombola szelvényt, viszont az ajándékcsomag csak a felnőtt jegy mellé jár.

Hány kassza üzemel majd?

Délelőtt öt, délután pedig négy kassza működik majd, így biztosan elkerülhető lesz a sorban állás.

A ruhatár ingyenes lesz?

Igen