Oldal kiválasztása
After Movie PontyShow'21

A kiállítás megnyitásáig hátralévő idő:

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Minden belépőjegy mellé ajándék

Idén sem maradtok ajándék nélkül, ha kijöttök a PontyShow-ra.
Részletek május 30. után.

Ingyenes parkolás

Mindig arra törekedtünk, hogy egy megfizethető és izgalmas hétvégi programot kínáljunk. Az ingyenes parkolással is ehhez járulunk hozzá.

Megfizethető büfé

Ismerd meg séfünket, aki csak erre az alkalomra Nektek fog sütni-főzni. Hogy lássátok, milyen barátságos árakon dolgozik, az árlistát  a rendezbény előtt itt közzétesszük.

50%-os
MÁV kedvezmény

Vedd igénybe a MÁV 50%-os kedvezményt, csak a PontyShow-n.

RÓLUNK MONDTÁK

Ali Hamidi

Nagy örömöt okoz, ha a PontyShow-ra mehetek. Szeretem a magyar közönséget, az emberek rajongását, a mosolyokat, és azt, hogy mindig tudnak nevetni a poénjaimon. A kiállítás fantasztikus alkalom és nagyszerű lehetőség a horgásztudásuk gazdagítására.

Szalma József

A PontyShow Európa egyik legszínvonalasabb pontyos kiállítása, amelyen valaha jártam. De ez nem csupán a rendezésre és a kiállítókra gondolok itt, hanem a magyarországi horgászközönségre, vagyis a látogatókra is. Öröm velük találkozni! Az évek során sok ismerőst és barátot szereztem a PontyShow-nak köszönhetően.

Steve Briggs

A Nash cégnél dolgozva a munkámhoz tartozik hogy sok-sok kiállításra látogassak el Európában. A szervezés kitűnő volt már a reptérre érkezés pillanatától a közvetlenül a kiállítócsarnok mellett található hotelig. A show tömve volt a jól elrendezett standokkal, de azért maradt annyi hely, hogy zsúfoltság érzete nélkül sétálhassunk. A hangulat mindig jó mutató egy rendezvényt illetően, márpedig ezen a kiállításon boldog, mosolyogós és beszélgető embereket láthattunk. Egyszó mint száz: nagyszerű volt.

Bordás József

A Pontycentrum csapata és jómagam is, az eddig megrendezett összes magyarországi PontyShow-n jelen voltunk. Folyamatosan újul a rendezés színvonala, bővül a kiállítók létszáma és végül, ami a legfontosabb, nő az ide látogató horgászok száma. Nekem mindig fontos volt, hogy a pontyhorgászat ne csak a száraz, személytelen, kereskedelmi mivoltját mutassa meg egy ilyen rendezvényen, hanem a baráti, szakmai, emberi jellegét is. A PontyShow-n ezek kéz a kézben együtt járnak. Magyarok, külföldiek, profik és amatőrök együtt a pontyhorgászat szülinapján, ez a PontyShow!

Döme Gábor

A PontyShow a legszakmaibb kiállítás Magyarországon. Kiállítóként 2009. óta részt veszünk a rendezvényen, így testközelből figyelhettük a fejlődést. Én magam, aki jártas vagyok a horgászcikk kereskedelemben, valamint a termékfejlesztésben is, csak kapkodom a fejem a megannyi újdonság, új márka és érdekesség láttán. Itt vannak a következő éveket meghatározó innovációk, amelyekről első kézből kapunk hiteles információkat. Végül, de nem utolsó sorban, itt találkozhatunk lelkes vásárlóinkkal, akikkel együtt összegezhetjük az évet és közösen készülhetünk az új szezonra. Aki még nem volt, mindenképpen látogasson el a következő kiállításra, az élmény garantált!

Neil Spooner

Igazán élveztem a magyarországi PontyShow-t. Öröm találkozni a sok hasonló gondolkodású pontyhorgásszal, akik beszélgetni és tanulni akarnak mindenről, ami a pontyokkal kapcsolatos. Ez egy olyan kiállítás, amire biztosan visszatérek.

Misel Zadravec

Ez a kiállítás számomra a Pontyozás Ünnepe. Sok hasonló rendezvényen megfordultam már Európa-szerte, de bátran állíthatom, hogy nekem a magyarországi PontyShow a legkedvesebb. Talán azért is, mert több, mint húsz éve járom Magyarország vizeit, és ezalatt rengeteg cimborát ismerhettem meg, akikkel jó viszontlátni egymást.

híreink

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
6 nap
PontyShow

Hatalmas Köszönet a CFB-nek és Horváth Csaba Kapitánynak a belépő mellé járó ajándék csalikért🤝 Görbüljön🎣 ... TovábbiakKevesebb

Hatalmas Köszönet a CFB-nek és Horváth Csaba Kapitánynak a belépő mellé járó ajándék csalikért🤝 Görbüljön🎣
1 hét
PontyShow

🍀Tombola Különdíj Nyertese🍀
👉Aki a Parádsasvári Kastélyhotel lakosztályában két éjszakát (2 fő részére teljes ellátással + 60 perces masszázzal) eltölthet:
Mráz Balázs Zoltán (email: mrazbalazs90…)
GRATULÁLUNK🤝
#pontyshow #kastélyhotelsasvárresort
... TovábbiakKevesebb

🍀Tombola Különdíj Nyertese🍀
👉Aki a Parádsasvári Kastélyhotel lakosztályában két éjszakát (2 fő részére teljes ellátással + 60 perces masszázzal) eltölthet: 
Mráz Balázs Zoltán (email: mrazbalazs90…)
GRATULÁLUNK🤝
#pontyshow #kastélyhotelsasvárresortImage attachmentImage attachment+4Image attachment

16 CommentsComment on Facebook

Gratulálok!

Gratulálok! 🍀

Gratulálok!

Gratulálok , érezzétek jól magatokat !

Gratulálok!☺️

Gratulálok! 👏

Gratulálok! 🙂 😀

Gratulálok ! 🤗

Gratulálok!🐟🎣😉💪💪

Köszönjük szépen mindenkinek. 🙂 sosem gondoltam volna hogy ennyi ember közül megnyerhetem. Hálás köszönet érte. 😊🙃

Gratulàlok.👏

Grat hozzá.. 🍀🍀🙂😀

Gratulálok

Gratulálok! Megijesztettél druszám! Már elhidtem hogy nyertem ...🍀🥂😁

Gratulálok! Azt mondjuk nem értem, hogy egy különdíjra miért kell még külön regisztrálni. Mi így buktuk el…

View more comments

2 hét
PontyShow

Véget ért a 2023-as PontyShow😊
Köszönjük szépen Mindenkinek, aki ellátogatott hozzánk ezen a hétvégén, reméljük jól éreztétek magatokat!
Hatalmas köszönet jár a Kiállítóknak, akik fáradságos munkával impozáns standokat építettek🤝
Találkozunk jövőre❗️
#pontyshow
... TovábbiakKevesebb

Véget ért a 2023-as PontyShow😊 
Köszönjük szépen Mindenkinek, aki ellátogatott hozzánk ezen a hétvégén, reméljük jól éreztétek magatokat! 
Hatalmas köszönet jár a Kiállítóknak, akik fáradságos munkával impozáns standokat építettek🤝
Találkozunk jövőre❗️
#pontyshowImage attachmentImage attachment+Image attachment

20 CommentsComment on Facebook

Szívből köszönjük, hogy ismét egy színvonalas kiállításon láttátok vendégül a nagyérdemű nézőközönséget! 🤝🐟 Találkoz(z)unk jövőre is! 😊🎣🐟🇭🇺

Mi megyünk jövőre is! 🙂

Köszönjük h ott lehettünk ! Gratula Géza és a rendező stábnak!

Köszönjük, hogy ott lehettünk!

Szombat délben mozdulni nem lehetett, ettől függetlenül jó volt kint lenni, de esetleg a bent lévők számát lehetne maximalizálni vagy naponta maximalizálni a jegyek számát! Csak jó tanács!😉

An de an prezent vin din România.

Nagyon jó volt😎👌

Nagyon jó volt köszönöm!!!

Nagyon jó volt

Pár év után újra kezdtem a horgászatott.Jó volt kint igaz nem tudtam túl sok időt kint tölteni.Örültem hogy a japánok is kint voltak.Volt szerencsém egy botot már ki próbálni.Hát meg tudtam hol tudom azt a botot be szerezni amitt ki szeretnék próbálni.Sikerült több cég termékéből vásárolni. Remélem jövőre is tudok menni

Nagyon jó volt köszönjük!🙂🐟

Evek ota jarunk, es ez az eddigi talan legjobb kiallitas volt. Szinte minden vilagmarka jelen volt, szinvonalas standokkal. Gratulalok a szervezoknek! Egy javitando terulet: szelesebb etelkinalat, magasabb minosegu catering jo lenne!

Ismét egy szuper kiállítást sikerült létrehozni! Nagyon sok emberrel találkoztunk. Igazán hasznos volt ez a pár nap! Családias hangulat, rengeteg információ, fantasztikus kínálat! Kőszönjük a látogatók érdeklődését és a szervezők munkáját!

Szuper volt köszönöm hogy ott lehettem, ès újra talàlkozhattam règi ès új horgàsztàrsakkal, baràtokkal, mondjuk szemèlyszerint nekem olyan a PontyShow mint egy nagy csalàd amibe jo tartozni, csak azt sajnàlom hogy egy èvet kell vàrni a kővetkezőre, de tuti hogy azon is ot leszek, remèlem mindenki elègedetten tàvozott legyen az kiàllító vagy vàsàrló, köszönet a szervezőknek, szèp munka volt. A kiàllítoknak meg jó pihenèst. ☺️😍

Nem is a tömeggel volt a probléma !!! Mert ugye ezért van a kiállítás !!! De a büféket nem lehetett megközelíteni sehol !! 100 m sorok voltak !! Ezt meglehetne oldani biztos!!!

Mi pénteken voltunk. Szuper kiállítást sikerült ismét összehozni. Sok jó tanáccsal és termékkel lettünk gazdagabbak. 😊😊

Jó volt. Viszont a ruhatár szervezetség katasztrófa volt. Jövőre a cetlik mellé egy előre kinyomtatott sorszámos papirt kaphatnának a hölgyek és és nem irják el, plusz többen is lehetnének ott, legalább szombaton. 2 csarnokba 1-1 elosztásba. Sokan végig járták a felét mire megtalálták és inkább nem rakták már le.

Teljesen mindegy hogy milyen rendezvények vannak Szombaton vannak a leges leg többen a hungexpon Dolgoztam már mint kiállito is ott És mint vendég ként voltam kint Szombaton a legerősebb az a fő nap leginkább

Fehovan még többen szoktak lenni Horgász vadász kiállítás és vásár És ott is szombaton vannak a legtöbben Sokszor mozdulni sem lehet olyan sokan vannak De ponty show se volt Rossz ☺️☺️

View more comments

2 hét
PontyShow

Tippelj és Nyerj EREDMÉNYHÍRDETÉS❗️
Tükrös súlya 2,95 kg
Nyertesek:
Halecska János
Demeter Erik
Laposa Beáta
————————————————————-
Tőponty súlya 4,925 kg
Pontos súly nem érkezett, a legközelebbi tippelők közül a nyertes:
Horváth Ákos
🍀A nyertesekkel a kiállítás után felvesszük a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken és postázzuk a The One csalicsomagokat.
Gratulálunk és köszönjük Mindenkinek!
#pontyshow2023
... TovábbiakKevesebb

Tippelj és Nyerj EREDMÉNYHÍRDETÉS❗️
Tükrös súlya 2,95 kg
Nyertesek: 
Halecska János
Demeter Erik
Laposa Beáta
————————————————————-
Tőponty súlya 4,925 kg
Pontos súly nem érkezett, a legközelebbi tippelők közül a nyertes:
Horváth Ákos
🍀A nyertesekkel a kiállítás után felvesszük a kapcsolatot a megadott elérhetőségeken és postázzuk a The One csalicsomagokat. 
Gratulálunk és köszönjük Mindenkinek!
#pontyshow2023Image attachmentImage attachment+1Image attachment

5 CommentsComment on Facebook

Nagyon köszönjük! Ákos majd kiugrott a bőréből örömében, hogy nyert! ❤️🥰😁 További kellemes estét kívánunk! 😊

Köszönöm szépen 🤩 Valószínű én vagyok az csak nem volt olvasható a név😅

Köszönöm, szuper volt a Ponty Show 😊🤟

Csudába nem találtam el 😂😅😅

View more comments

Tovább olvasom

NYITVA TARTÁS

Nov. 17. péntek: 9-18 óráig
Nov. 18. szombat: 9-18 óráig
Nov. 19. vasárnap: 9-17 óráig

JEGYÁRAK

Belépő: 4.990 Ft
14 év alatt : a belépés ingyenes
 

ÍRJ NEKÜNK!

2 + 1 =

Gyakran ismételt kérdések

Védettségi igazolvány szükséges lesz a novemberi PontyShow látogatásához?

Idén már nem lesz szükség védettségi igazolványra és maszkra sem!

A helyszínen eldönthetem, hogy a választható ajándékok közül melyiket szeretném?

Igen! Az ajándék átadó pultnál el lehet dönteni, hogy a három ajándék közül melyiket viszi haza. A választást megkönnyíti, hogy a termékekről minták is lesznek kitéve, melyeket kézbe lehet majd venni.

Online elővételben lehet belépőjegyeket vásárolni?

Igen! Az online jegyvásárlás szeptember 1-től indul a weboldalunkon.

Az online vásárolt belépőjegyeket minden esetben ki kell nyomtatni?

Nem feltétlenül, amennyiben nagy méretű a telefon kijelzője (min 4.7″) abban az esetben a leolvasó a kinagyított vonalkódot is képes olvasni.

A belépő egyben tombola is, mint a korábbi években?

Igen, minden belépőjegy mellé ingyenes tombola szelvény jár, naponta kétszer lesz a sorsolás, a vasárnapi fődíjnál pedig mindhárom nap szelvényei játszanak.

Az elővételben megvásárolt jegyek mellé is jár a választható ajándék, illetve a tombola szelvény?

Igen! Az online vásárláskor kapott vonalkódos belépőjegy tartalmazza az ajándék, illetve a tombola szelvényeket, és ezeket a belépéskor a jegykezelők mindenkinek beváltják kézzel fogható Voucherekre.

Lehetséges-e bankkártyával, vagy Szép Kártyával fizetni a jegyvásárláskor?

Az online jegyvásárláskor és a helyszíni kasszáknál egyaránt lehetséges a fizetés OTP, MKB, KH Szép Kártyával és bankkártyával is. Továbbá a helyszínen készpénzzel is lehet fizetni.

A büfében és a kiállítóknál készpénzzel is lehet fizetni?

Igen! Az összes vendéglátó helyen és a kiállítói standokon készpénzzel és bankkártyával egyaránt lehet fizetni. 

A Gyermekjegy mellé jár a választható ajándék?

A 14 év alatti gyermekeknek a belépőjegy tartalmazza a tombola szelvényt, viszont az ajándékcsomag csak a felnőtt jegy mellé jár.

Hány kassza üzemel majd?

Délelőtt öt, délután pedig négy kassza működik majd, így biztosan elkerülhető lesz a sorban állás.

A ruhatár ingyenes lesz?

Igen