50%-os vasúti kedvezmény

A rendezvényre utazók részére 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a MÁV-START Zrt, valamint a GYSEV Zrt.  bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti, Budapest-Déli, Budapest-Nyugati, Kőbánya-Kispest, Kelenföld, Zugló, Kőbánya alsó  és Kőbánya felső állomásra.

Kérünk, hogy a vasúti pénztárba jelezd, hogy a PontyShow-ra kérsz 50%-os alkalmi menettérti jegyet.

Nagyon fontos, hogy a menetjegyen szerepeljen a kedvezmény elnevezése, erről még a pénztártól való távozás előtt bizonyosodj meg!

Kérünk, hogy őrizd meg a rendezvényre szóló belépőjegyed, mert az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak akkor érvényes, ha a menetjegy mellé a rendezvényre szóló belépőjegy is felmutatásra kerül a menetjegyellenőrzés során a vonaton.

A Budapesti Vásárközpont megközelíthetősége:

  •  Nyugati pályaudvarról: M3-mal (kék metró vonal) a Deák téri megállóig, átszállással M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú Expo járattal (10-es busz)
  • Keleti pályaudvarról: M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú Expo járattal (10-es busz)
  • vagy személyvonattal Kőbánya Felsőig
  • Déli pályaudvarról: M2-vel (piros metró vonal) az Örs vezér téri végállomásig, onnan a Vásárközpont bejáratáig közlekedő körforgalmú Expo járattal (10-es busz)